Osobni razvoj

Dobrim odlukama uspješnije do cilja

Besplatna radionica

blog details

10.04.2012.

11285 pregleda

0 komentara

Provođenje donešenih odluka može postati težak, ponekad i neostvariv zadatak. Nakon razmišljanja i donošenja odluke o tome što se želi postići, u ostvarenje se ulaže vrijeme, trud, novac i drugi resursi, no željeni rezultati mogu izostati.

Neostvarena očekivanja tada donose osjećaje nezadovoljstva, razočaranja, ljutnje, frustracije i potištenosti, što vodi ka odlaganju provođenja ili odustajanju. Često teškoće u provođenju odluka proizlaze iz načina na koji je odluka donešena, ali i načina na koji je izražena. Dobrim oblikovanjem odluka moguće je uspješnije ostvarivati njima postavljene ciljeve.

blog-img4

Ulaz je slobodan!

Kombinacijom prezentacija i zanimljivih interaktivnih aktivnosti na ovoj ćete radionici uvježbavati prepoznavanje i razlikovanje želja, potreba i motivacija te donošenje i oblikovanje odluka koje uspješnije vode do cilja. Naučit ćete nešto novo o sebi i drugima u opuštenoj i podržavajućoj atmosferi, pri tome se družiti i zabaviti. Sa stečenim znanjima i vještinama, uz više samopouzdanja, spremnije ćete krenuti prema svojim ciljevima.


Radionica će se održati u petak 20.01.2012. od 18:00 do 20:00 sati u Centru za informiranje, edukaciju i savjetovanje 'Zdravlje' i PLANET ZEMLJA, Barčev trg 15 (pored tržnice Utrine, Novi Zagreb). Vodit će je članice Centra Renata Đonđ Perković, NLPt Master coach, i Sanja Plepelić, realitetni i NLPt Master coach.

blog
Cijena tečaja
0 eur
blog
Trajanje tečaja
blog
Broj polaznika
0
blog
Rok za prijavu
01.01.1970.

Za komentiranje trebate biti prijavljeni. Prijavite se ili se registrirajte kao novi član.

Molimo Vas da ne šaljete neprimjerene komentare.

Ovaj tekst još nije komentiran. Budi prvi.