Osobni razvoj

PRIMANJE I DAVANJE

PLANET ZEMLJA I TRANSFORMATIVA pozivaju vas na DANE OTVORENIH VRATA:

blog details

06.03.2013.

14260 pregleda

0 komentara

od petka do nedjelje, 8-10. ožujka 2013., Martićeva 67/1. kat 9-20 sati

 

Uvodna predavanja – Tretmani – VoÄ‘ene meditacije

DoÄ‘ite i saznajte kako možete povećati svoju sposobnost da primite ono što zaista želite u životu, te kako možete stvarati svoj život s više radosti i lakoće. Priuštite si Access Bars tretmane i Bachovu cvjetnu terapiju za otpuštanje svega onoga što vam više ne koristi u životu, te energetske tretmane za čišÄ‡enje vašeg energetskog polja.

 

Pripremili smo za vas tretmane s popustom od 30% i poneko iznenaÄ‘enje: svaki posjetitelj uz tretman dobiva BESPLATNI CD za opuštanje stresa i relaksaciju

 

blog-img4

PROGRAM:

 

PETAK:

18:15 – 19:00  Uvodno predavanje o iscjeljivanju Bachovim cvjetnim kapima

19:00 – 19:45  Uvodno predavanje o Access Bars tretmanima

20:00 – 20:30  VoÄ‘ena meditacija: Otpuštanje negativnih emocija

20:30-21:30     VoÄ‘ena meditacija: Val transformacijske ljubavi

 

SUBOTA I NEDJELJA – individualni tretmani od 9 – 20 h

 

Zbog ograničenog broja mjesta, potrebna je prethodna telefonska najava (uključivši i za predavanja)

 

Access Bars tretmani, Sanja Plepelić: 095 700 7095

Bachove cvjetne kapi, vođene meditacije i energetski tretmani, Katarina Supičić: 098 649 628

 

Sanja Plepelić je ovlašteni Access Bars facilitator i NLP i realitetni terapeut

Katarina Supičić je praktičar Access Barsa, te soulwork i integrativni psihoterapeut

 

Više informacija takoÄ‘er i na: i www.transformativa.hr

blog-img4

Više o tretmanima:

 

Access Bars tehnika ili pristup svjesnosti (Access Consciousness), nastala je prije dvadeset godina u SAD-u, začetnik tehnike je Gary Douglas.

Bars su 32 točke na vašoj glavi koje kada se nježno dodirnu, snažno i lako otpuštaju sve ono što vam ne dopušta da primate. Ove točke sadrže sve misli, vjerovanja, emocije i razmišljanja koje ste ikada pohranili tijekom života. Bars tretman je mogućnost da sve to otpustite i dobijete više prostora, postanete svjesniji sebe, svoga tijela i svega oko sebe

Pokretanjem BARS-a raspršujete električni naboj polariteta pohranjen u vašem mozgu. To je poput aktiviranja kompjuterskog virusa svijesti koji vam razotkriva gdje djelujete pomoću auto-pilota umjesto svijesti, odbijanja umjesto primanja.
Kada pokrenete barse vaši moždani valovi se usporavaju dopuštajući pristup modelima ponašanja, sustavima vjerovanja i točkama gledišta koje koristite od vašeg djetinjstva ili iz nekog bivšeg života. Vi tako stvarno postajete prisutniji u svom životu, a prošlost se više ne projicira u budućnost na isti način. Pokretanjem svojih barsa vi doslovno mijenjate vjerojatnosti budućih mogućnosti.

Bars se mogu koristiti za ubrzavanje promjene na svim područjima vašeg života.

Nakon barsa u najboljem slučaju cijeli vaš život će se promijeniti na bolje, u svakom pogledu, a u najgorem slučaju možete se osjećati kao nakon izvrsne masaže, lagani i relaksirani.

Tretmane Barsa mogu primati osobe svih životnih dobi, uključivo i djeca, a mogu se kombinirati s bilo kojom drugom tehnikom ili sustavom rada na sebi i iscjeljivanja.

BACHOVA CVJETNA TERAPIJA

Bachove cvjetne kapi su predivan resurs koji može svakome pomoći u postizanju veće ravnoteže i sklada u životu na jednostavan, prirodan i učinkovit način.

Bachove cvjetne kapi mogu se koristiti za terapiju cijeloga niza osobnih poteškoća koje uključuju, ali se ne ograničavaju na: strah, tjeskobu, nesigurnost, neodlučnost, ljubomoru, zavist, nestrpljivost, iritabilnost, ljutnju, sumnju i druga negativna stanja.

TakoÄ‘er pomažu u borbi sa stresom i svakodnevnim problemima: financijskim problemima, problemima u odnosima, svakodnevnim brigama, prijelaznim razdobljima, problemima s jedenjem, poteškoćama u učenju, problemima sa spavanjem, rastavom, odvajanjem, gubitkom itd.

Vrlo su učinkovita i kod djece npr. kod hiperaktivnosti, cendravosti, sramežljivosti, ljubomore na braću i sestre, posesivnosti, ispade bijesa i slično.

Iscjeljujuća moć prirode poznata je od davnina. Cvijeće ima posebno mjesto u prirodi, jer nas ono može iscijeliti putem vibracija. Sve u svijetu sastoji se od vibracija, a priroda koristi te vibracije kako bi nam pružila skladne obrasce. Kako ljudi sve više traže holističke metode za postizanje dobrobiti – na brz, prirodan i siguran način – terapija Bachovim cvjetnim kapima postaje sve popularnija.

 

Gotovi pripravci s Bachovim kapima za:

Prevladavanje životnih promjena, ljutnje, tuge, tjeskobe, depresije, za samopouzdanje i vjeru u sebe, bolji san, protiv stresa, za bolje učenje i koncentraciju, kronični umor i opraštanje.

 

 

ENERGETSKO ÄŒIŠÄ†ENJE

Energetski tretman za čišÄ‡enje, punjenje i uravnoteživanje energetskog polja i aure. Ovom tehnikom simulira se prirodni način kojim energija ulazi u naša energetska polja, od stopala prema glavi. Univerzalna energija ulazi u tijelo i usmjerava je tamo gdje je najpotrebnija kako bi ispunila i iscijelila one dijelove tijela kojima je to najpotrebnije. Nakon tretmana, otpustit ćete sve energije niskih vibracija, te se osjećati opušteno i napunjeno visokim vibracijama.

 

blog
Cijena tečaja
0 eur
blog
Trajanje tečaja
blog
Broj polaznika
0
blog
Rok za prijavu
01.01.1970.

Za komentiranje trebate biti prijavljeni. Prijavite se ili se registrirajte kao novi član.

Molimo Vas da ne šaljete neprimjerene komentare.

Ovaj tekst još nije komentiran. Budi prvi.